Erkenning kwaliteitszorg Villa Saksen Weimar

Zorgvilla Saksen Weimar in Arnhem – Noord mocht afgelopen week haar HKZ – certificaat in ontvangst nemen. Hiermee is wederom een zorgvilla van Stepping Stones Home & Care HKZ – gecertificeerd.

Deze nieuwste certificering onderstreept de missie van Stepping Stones Home & Care, namelijk het leveren van 24-uurs kwalitatief hoogstaande zorg aan ouderen met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Het verkrijgen van dit certificaat onderstreept dat de organisatie intern de zaken goed op orde heeft, de bewoner centraal stelt en voortdurend aan de verbetering van de zorg- en dienstverlening werkt.

Jeroen Horsting, locatiemanager van Villa Saksen Weimar, laat weten erg blij te zijn met het verkrijgen van het HKZ – certificaat. “Het bevestigt de hoge kwaliteit van zorg die wij in onze villa aanbieden en de wijze waarop wij dat georganiseerd hebben. Dit vraagt een grote inzet van ons zorgteam, waarvoor ik ze graag wil bedanken.”

Zorgvilla Saksen Weimar

Villa Saksen Weimar is gevestigd in de voormalige Saksen Weimar kazerne. De afgelopen jaren heeft de omgeving van Saksen Weimar zich ontwikkeld tot een inspirerende en eigenzinnige wijk, waarin de zorgvilla omringd wordt door kunstenaars, echtparen en jonge gezinnen. De villa ligt naast het groene Klarenbeek, waar het heerlijk wandelen is. De centrale ligging vlakbij de A12 en A50 maakt tevens dat de villa goed bereikbaar is, zowel vanuit Nijmegen, Apeldoorn of Doetinchem.

Wonen met Zorg

Bewoners van Villa Saksen Weimar vinden hier een sfeervolle, beschermde en huiselijke woonomgeving, waarbij professionele zorg op maat, de benodigde structuur en persoonlijke aandacht centraal staan. Het kleinschalige karakter maakt dat iedereen elkaar kent en er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Ondanks dat de bewoners niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen, bepalen ze zelf hoe hun eigen omgeving en dagritme eruit zien. Hun welbevinden is het uitgangspunt bij alle zorg en aandacht die zij ontvangen. Daarbij werkt en handelt het zorgteam vanuit een visie waarin omgeving, communicatie en structuur centraal staan.

Meer informatie

Heeft u interesse in wonen in Villa Saksen Weimar? Momenteel heeft onze villa ruime (tweekamer)appartementen beschikbaar. Neemt u voor een overzicht van de beschikbare kamer een kijkje op de website van Villa Saksen Weimar of  neem vrijblijvend contact op met onze relatiemanager.